Facturatie & Debiteurenbeheer

Waarschuwingsbericht

The subscription service is currently unavailable. Please try again later.

Facturatie

Kiest u ervoor om zelf de acceptgiro’s te versturen dan kan Jongerius Huurdesk het gehele  traject erna, of een gedeelte hiervan, van u overnemen. Indien u Jongerius Huurdesk inschakelt na uw facturatie starten wij direct door het ondernemen van speciale acties op uw storno’s. Dit is vaak al een eerste succesvolle stap om de gemiddelde huurachterstand sterk terug te dringen, soms wel met 25%.

Debiteurenbeheer

Het geheel of gedeeltelijk uitbesteden van uw debiteurenbeheer biedt een scala aan voordelen. Jongerius Huurdesk kan dit traject tijdelijk, permanent, geheel of gedeeltelijk overnemen. Oplossingen die beginnen met het tijdig en efficiënt versturen (digitaal) van uw huurnota’s en eindigen met een gezonde liquiditeit en voldoende werkkapitaal. De integratie van systemen, beveiliging van gegevens en de manier waarop u wilt dat uw huurders worden benaderd, wordt met u besproken en gerealiseerd.

De voordelen

Door ons specialisme kunnen we dit traject zeer effectief laten verlopen. Van het toetsen van huurders tot het digitaliseren van alle communicatie om de huurder zo snel mogelijk te laten betalen. Snel en effectief.

Uw voordelen bij het uitbesteden van uw debiteurenbeheer aan Jongerius Huurdesk:

  • Solvabiliteitscheck van nieuwe huurders.
  • Snelle betaling van uw facturen, o.a. door middel van acties op storno’s.
  • Persoonlijk contact met de juiste tone of voice.
  • Verruimen van uw liquiditeitspositie.
  • Besparing op personeel en ICT kosten.
  • Focus behouden op kernactiviteiten.

Onze gestructureerde en consistente aanpak zorgt voor tijdige huurbetalingen, de relatie met uw huurder blijft intact en u bespaart zichzelf veel tijd. 

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten.

Jongerius | copyright 2020