Minnelijke Incasso

Waarschuwingsbericht

The subscription service is currently unavailable. Please try again later.

Maatwerk

Het minnelijke incassotraject stellen wij graag met u samen. Onze gespecialiseerde en ervaren huurincasso-medewerkers leveren elke keer maatwerk. Immers elke vastgoedorganisatie is anders, heeft andere wensen/inzichten, en elke huurder is anders. Ook alle (management)rapportages kunnen wij volledig op maat met u afstemmen.

Onderscheidend vermogen

Ons onderscheidend vermogen is dat onze specialisten altijd streven naar een maximaal incasso-rendement, binnen een zo kort mogelijke doorlooptijd, met de focus op de belangen van uw huurder.

Hierin slagen wij middels het consequent opvolgen van acties, door het inzetten van innovatieve diensten als accept-email en voice broadcast, het treffen en monitoren van regelingen, het inschakelen van  schuldhulp en het afleggen van huisbezoeken.

Wij doen al jaren  het volledige huurincasso-traject  voor een aantal (grote) vastgoedorganisatie zoals Portaal, de Alliantie en Vesteda. Door onze ervaring kennen wij de taal van huurders en begrijpen wij de balans tussen uw sociaal/maatschappelijk- en financieel rendement.

Kostenreductie

Onze werkprocessen zijn zo ingericht dat wij zo veel mogelijk kosten voor uw huurder trachten te voorkomen. Dit bereiken wij door bijvoorbeeld onze eigen kosten te verminderen indien daarmee een lager griffierecht verschuldigd wordt. Wij combineren zoveel mogelijk exploten. Over nieuw vervallen huurtermijnen brengen wij nooit incassokosten in rekening. Wij kennen geen regelingskosten. Door al deze maatregelen blijft een achterstand voor uw huurder oplosbaar en draagt dit bij aan ons incassorendement.  

Transparant

Via Dossier Online heeft zowel de woningcorporatie als de huurder te allen tijde volledig inzicht in het lopende incassodossier. Dit werkt helder, voor alle betrokken partijen, en levert het beste resultaat op.

Jongerius | copyright 2020