Opname & Mutatiebeheer

Waarschuwingsbericht

The subscription service is currently unavailable. Please try again later.

Digitale woningopnamesystemen

Woningen beheren, onderhouden en renoveren kost veel tijd en inspanning. Jongerius Huurdesk levert digitale woningopnamesystemen. Met deze systemen kan het hele woningmutatieproces efficiënt en kostenbesparend worden ingericht. Foto’s, documentatie en plattegronden worden gedigitaliseerd en worden geïntegreerd in de werkprocessen van uw vastgoedorganisatie.

Voordelen digitale opnamestaat

Een opnamestaat opmaken maakt onderdeel uit van het aangaan van een huurovereenkomst. Het opmaken van een goede opnamestaat is van groot belang. Met name als er sprake is van gebreken in de woning, en/of schade. Als de opnamestaat niet klopt dan is het wenselijk dat dit aangetoond kan worden en als het aan een opnamestaat ontbreekt dan nog heeft u vaak discussie of een ontevreden huurder. Het is dan ook belangrijk dat gegevens voor, tijdens en na inspectie worden vastgelegd. Snel, makkelijk en bij voorkeur digitaal. Daardoor kan de informatie snel worden verwerkt en kan het de basis vormen voor correcte werkopdrachten.

Jongerius Huurincasso levert als onderdeel van een integrale huurpakket een woningopname systeem. Dit systeem verzorgt:

  • Preventie
  • Renovatie
  • Oplevering
  • Inventarisatie
  • Conditiemeting

Werken vanaf een tablet

Het digitale woningopnamesysteem is modern & innovatief en sluit aan op de behoeftes en wensen van wooncorporaties en vastgoedbeheerders om te standaardiseren en eenduidig te werken. Ze zijn beschikbaar op tablets voor maximale flexibiliteit. Herstelwerkzaamheden en opnames kunnen snel en eenvoudig worden uitgevoerd. Compleet met foto’s, digitale documentatie en plattegronden. Snel en efficiënt.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten.

Jongerius | copyright 2020