Training & Opleiding

Waarschuwingsbericht

The subscription service is currently unavailable. Please try again later.

Een frisse blik op uw processen

Vastgoedorganisaties worden in toenemende mate geconfronteerd met een oplopende debiteurenportefeuille. Jongerius Huurdesk helpt u uw debiteurenportefeuille te beheersen en terug te dringen. Uw huidige huurincasso-processen zijn misschien al jaren geleden ingericht en het kan in veel gevallen inmiddels een stuk beter. Met een frisse blik op uw processen valt er vaak een nog veel beter resultaat te behalen.

Jongerius Huurdesk training

Jongerius Huurdesk biedt individuele training aan medewerkers KCC, huurincasso en woonconsulenten. Onderwerpen die hierbij aan bod komen zijn o.a. signaleren van probleemgevallen, effectiever communiceren en het treffen van reële betalingsregelingen. Na een screening van uw processen en een inventarisatie van uw wensen stellen wij samen met u een plan van aanpak op.

Jongerius Huurdesk opleiding

Als specialist op het gebied van creditmanagement delen wij niet alleen graag onze kennis over het vakgebied met onze klanten, wij zorgen ook voor voldoende ruimte in de programma’s om de deelnemers onderling hun kennis en ervaring te laten delen. Daarbij hebben wij drie uitgangspunten:

  • Leren is praktijkgericht
  • Leren is resultaatgericht
  • Leren is een gezamenlijke verantwoordelijkheid

U bereikt het hoogste leerrendement als de onderwerpen en oefeningen herkenbaar zijn voor de praktijk van uw medewerkers. 'Voor en door mensen uit de praktijk' is daarom voor ons bij de uitvoering van een training een belangrijk motto. Daarnaast ontwikkelen wij casuïstiek die is geënt op de dagelijkse werkzaamheden van de deelnemers.

Totaal oplossing

Naast het trainen van uw mensen kunnen we ook gelijktijdig overgaan tot het implementeren van o.a. multichannel oplossingen. Zo helpen wij u in de breedste zin uw processen te verbeteren: enerzijds het trainen van uw mensen, anderzijds het implementeren van innovatieve hulpmiddelen.

Een actueel overzicht van onze trainingen vindt u hier.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten.

Jongerius | copyright 2020